składniki:
sposób:
Rozpuścić masło, dodać cukier i wodę, i mieszać do rozpuszczenia cukru. Następnie dożucić kakako i dokładnie wymieszać. przed wylaniem lekko ostudzić.
[Spróbować w pierwszej kolejności rozpuścić/zacząć karmelizować cukier z wodą, następnie dodać masło i rozpuścić, i na końcu kakao.]
porównać z przepisam: https://buszujacawkuchni.pl/polewa-czekoladowa/
koniec.
- 100 g masła
- 3 kopiate łyżki kakao
- 2 łyżki wody
- 3 łyżki cukru z kopką (ale nie bardzo dużą)
sposób:
Rozpuścić masło, dodać cukier i wodę, i mieszać do rozpuszczenia cukru. Następnie dożucić kakako i dokładnie wymieszać. przed wylaniem lekko ostudzić.
[Spróbować w pierwszej kolejności rozpuścić/zacząć karmelizować cukier z wodą, następnie dodać masło i rozpuścić, i na końcu kakao.]
porównać z przepisam: https://buszujacawkuchni.pl/polewa-czekoladowa/
koniec.
Komentarze
Prześlij komentarz